با خوردن کیوی سردرختی بوی بد دهان را از بین ببرید

کیوی از نظر بیولوژیکی یک توت است و متعلق به جنس Actinidia است.

کیوی سردرختی میوه ای ترش و خوشمزه می باشد که خواص بسیار زیادی دارد و برای بسیاری از بیماری ها مفید است

نامیدن کیوی به عنوان میوه، همانطور که در زندگی روزمره به آن عادت کرده ایم، نادرست است.

ما قبلاً به دیدن این توت خارجی در قفسه ها عادت کرده ایم که قلب ما را به دست آورد. 

این نام از نام پرنده کیوی ساکن نیوزلند گرفته شده است. اگرچه خود توت از این کشور نمی آید، بلکه از چین باستان می آید.

در اروپا، این گیاه، متعلق به جنس Actinidia (liana)، مدتهاست که به عنوان یک گیاه زینتی تلقی می شود.

تنها در آغاز قرن بیستم، پس از رسیدن به نیوزیلند، این گیاه به لطف کار پرورش دهندگان و باغبانان نیوزیلندی که انواع زیادی از این توت غیر معمول را با نام اصلی “انگور فرنگی چینی” پرورش دادند، زندگی جدیدی دریافت کرد.

کیوی

در سراسر جهان، این میوه ها تحت نام “کیوی” که نیوزلندی ها به او داده اند، به دلیل شباهت به پرنده کیوی – نماد ملی این کشور، بسیار محبوب شده اند. 

این پرندگان بومی جزیره هستند، به اندازه یک مرغ و بدون پرواز، آنها دارای اندازه تخم مرغ رکوردشکنی هستند، تا 450 گرم، که می تواند یک چهارم جرم خود پرنده باشد.

این پرنده نماد نیوزلند است و در اینجا بر روی تمبرهای پستی، سکه ها و غیره به تصویر کشیده شده است. و به عنوان یک شوخی، خود نیوزیلندی ها “kiv” (انگلیسی kivis) نامیده می شوند.

بنابراین در نیوزیلند، کیوی، هم از دنیای حیوانات و هم از گیاهان، مورد احترام است. برداشت با آتش بازی، جشنواره های عامیانه همراه است – این یک تعطیلات ملی واقعی است.

گیاهان کیوی دوپایه هستند، یعنی گیاهان نر و ماده مجزا هستند.

 در حالی که گیاهان نر میوه تولید نمی کنند، برای گرده افشانی و تولید میوه در گیاهان ماده ضروری هستند.

 معمولاً برای هر شش تا 10 ماده یک نر لازم است و بهتر است تاک های نر و ماده از یک گونه کاشته شوند.