با خوردن سس سیر کاله فرزند پسر به دنیا بیاورید

در این مقاله می خواهیم در مورد طرز تهیه سس سیر کاله توضیح دهیم تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.

یک فنجان حبه سیر که باید حدود 4 پیاز سیر باشد را پوست بگیرید.

شما همچنین می توانید سیر از قبل پوست کنده بخرید، اما مطمئن شوید که بسیار تازه است.

من گاهی اوقات از سوپرمارکت محلی خود می خواهم که آن را با دستگاه صنعتی خود برای من پوست کند، بنابراین می دانم که تازه پوست کنده شده است.

در حالی که اجداد ما سس سیر را با استفاده از هاون و هاون و هم زدن صبورانه درست می کردند، این یک فرآیند پر زحمت است.

استفاده از غذاساز را برای سریع ترین روش برای ایجاد بافتی سبک و مطبوع به شدت توصیه می کنم.

سس

سیر پوست کنده و نمک کوشر را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا خوب ریز شود و در صورت لزوم کناره ها را بتراشید.

برای امولسیون شدن، درست مانند ساخت پستو، مهم است که روغن را به آرامی در جریانی نازک و در دسته های کوچک در یک زمان اجرا کنید.

وقتی برای اولین بار روغن را معرفی کردید، فقط با یک قاشق غذاخوری روغن شروع کنید.

این به روغن زمان کافی می دهد تا به خوبی با سیر نمکی مخلوط شود. شما واقعا نمی توانید در این روند عجله کنید.

حتماً کناره ها را بتراشید تا تمام سیرهای نمکی خرد شده به خوبی با روغن مخلوط شوند.

بعد از سوهان کشیدن کناره ها، می توانید به آرامی یک قاشق غذاخوری دیگر روغن اضافه کنید. این معرفی اولیه روغن به سیر مهمترین مرحله ساخت توم خانگی است.

قبل از اینکه بتوانید روند را تسریع کنید، می خواهید مانند تصویر سمت چپ، کرمی و امولسیون به نظر برسد.

هنگامی که هوا نرم و پف دار شد، راه شما برای ادامه درست کردن سس سیر با ریختن روغن و ریختن در آب لیمو است. پس از حدود 15 دقیقه، مانند تصویر سمت راست می شود.