پسته رفسنجان ابطحی را رایگان از بازار تهران تهیه نمایید

پسته از نوع پسته رفسنجان ابطحی نه تنها خوشمزه و مفرح برای خوردن است، بلکه فوق العاده سالم است.

این دانه های خوراکی درخت پسته حاوی چربی های سالم و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند.

علاوه بر این، آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و ممکن است به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک کنند.

تاریخچه پسته به دوران باستان باز می گردد. امروزه به خصوص در دسرهای شربتی، باقلواها، بستنی ها و بسیاری از غذاها کاربرد فراوانی دارد.

پسته، به ویژه، یکی از غنی ترین مواد غذایی حاوی ویتامین B6 است.

ویتامین B6 برای انواع عملکردهای بدن، از جمله تنظیم قند خون و تشکیل هموگلوبین، یک مولکول حامل اکسیژن در گلبول های قرمز، مهم است.

پسته همچنین سرشار از پتاسیم است، 30 گرم پسته بیشتر از نیمی از یک موز بزرگ حاوی پتاسیم است.

با وجود اینکه آجیل یک غذای پر انرژی است، یکی از بهترین غذاها برای کاهش وزن است.

پسته

حتی اگر این خشم باشد که مبدل پسته می دهی، وزنی که به وزن درخشان شال می دهی.

پسته سرشار از فیبر و پروتئین است که هر دو اینها هستند.

یکی از عوامل موثر در کاهش وزن پسته، عدم توانایی چربی شما در جذب کامل است.

در واقع، مطالعات سوء جذب روغن های موجود در آنها را نشان داده است.

این به این دلیل است که مقداری از چربی در دیواره های سلولی به دام افتاده و در روده ها هضم نمی شود.

تاکید بر پوست کندن پوست پسته است، زیرا پوست کندن مغزها زمان بر است و باعث تسریع خوردن آن می شود.

پوسته های افزایش یافته همچنین به شما نتیجه می دهد که چه مقدار می خورید.

یک مطالعه نشان داد کسانی که بادام زمینی را در پوست می‌خوردند، ۴۱ درصد کالری کمتری مصرف می‌کردند.